Siirry suoraan sisältöön

Rally-toko

Rally-toko on hauskaa tokoilua

Rally-toko on 2000-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa kehitetty laji, joka yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Siinä tärkeintä on ohjaajan ja koiran iloinen yhteistyö, ei niinkään seuraamisen pilkuntarkka paikka tai asennon millintarkka suoruus. Koiraa saa ohjata sekä suullisin käskyin että käsimerkein ja kannustaa koko suorituksen ajan.

Rally-toko kehitettiin siis aivan tavallisia koiranomistajia ajatellen ja sen päätavoitteena onkin saada aikaan koiria, jotka on koulutettu käyttäytymään hyvin kotona, yleisillä paikoilla sekä muiden koirien läheisyydessä. (Rally-toko Suomen Kennelliiton sivuilla)

Rally-toko ryhmät KirKessä

Rally-Tokossa on tällä hetkellä 2 viikkoryhmää, jotka treenaavat hallilla sunnuntaisin klo 16 ja 17. Treenit ovat pääasiassa ALO- ja AVO -luokan ratatreeniä.

Molempiin ryhmiin on olemassa varakoirakkojärjestelmä, jolloin vakikoirakon estyessä on varakoirakon mahdollisuus napata paikka itselleen.

Lisäksi järjestämme rally-toko kisoja.

Lajista kiinnostuneita on runsaasti, mutta jotta kursseja voidaan järjestää lisää, kaipaamme kipeästi uusia ohjaajia! Seura korvaa kouluttautumiskustannukset (sovittava lajivastaavien kanssa).

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Yhteystiedot

Ryhmäpaikkoja voi kysellä rallytoko.kirkkonummi@gmail.com

Hinta

Pistevaatimukset löytyvät kunkin vuoden pistesäännöistä.