Siirry suoraan sisältöön

Alkeis – tottelevaisuuskurssi (5 x) 13.5.- 10.6.2024

Pentuiän ohittaneiden koirien 5 x alkeis/perustottelevaisuuskurssi järjestetään seuraavasti:

  • maanantaisin 13.5., keskiviikkona 22.5., jatkuen maanantaisin 27.5., 3.6. ja 10.6.
  • Kello 18
  • KirKe-hallin aidatulla ulkokentällä. Osoite Vuohimäentie 74, Kirkkonummi
  • Mukaan mahtuu 6 koiraa ohjaajineen
  • Hinta 50€ (KirKen jäsenille*) / 100€ ulkopuolisille.

Kouluttaja Tuula Andersson.

Alkeistason perustottelevaisuuskurssi koostuu viidestä n. 45 minuutin treenikerrasta. Kurssilla harjoitellaan koiran palkkausta sekä erilaisia motivointikeinoja. Lisäksi kurssilla harjoitellaan koiran käsittelyä, kontaktia, luoksetuloa, hihnassa kulkemista sekä muita arjessa hyödyllisiä taitoja.

Kullakin tunnilla on oma teemansa. Oppimista tapahtuu niin ryhmässä, muita koirakoita seuraamalla sekä yksilöllisessä ohjauksessa, jossa keskitytään kunkin koiran ja ohjaajan omiin haasteisiin ja tavoitteisiin. Tehtäviä tehdään aina koiran keskittymiskyvyn mukaan ja taukoja järjestetään sopivin väliajoin.

Ulkokenttä on aidattu, hiekkapohjainen kenttä. Kentän laidalla on pieni katos, johon voi tarvittaessa jättää tavaroitaan harjoituksen ajaksi. Hallin eteläpäädyssä on lämmitetty wc-tila, josta saa juomakelpoista vettä. Ulkona hallin seinustalla on lisäksi vesipiste, josta myös saa juomakelpoista vettä ja voi esim. huuhdella koiran lelut.
Hallimme on lämmittämätön hiekkahalli, jonka ympärillä aukeaa maalaismaisema, metsää ja peltoa, jotka tarjoavat oivalliset puitteet ulkoilua ja luontoon tutustumista varten.

Ilmoittautuminen ja maksu täällä:

Alkeis – tottelevaisuuskurssi (5 kertaa)

50 100 

5 kertaa järjestettävä alkeistason tottelevaisuuskurssi (toko) pentuiän ohittaneille koirille. Mukaan mahtuu 6 koiraa ohjaajineen.

SKU: alkeispeto5
Category: ,
Avainsanat:, ,

Lämpimästi tervetuloa!

* Päästäkseen nauttimaan jäsenhinnasta on jäseneksi pitänyt liittyä 2kk ennen ilmoituksen julkaisua.